Çalışma Saatleri : 07:00 - 21:00
  • Her Zaman Güvenilir Hizmet

Samsung Servisi

Samsung servisi olarak tüm Samsung Beyaz Eşyalarınız 1 yıl garanti ile onarılır.

Nerede Hizmet Veriyoruz ?

Malatya beyaz eşya tamircisi ,Malatya Samsung Servisi Uzman teknik servisimiz ile Malatya ve tüm ilçelerine aynı gün beyaz eşya servis hizmet vermekteyiz.

Beyaz Eşyanın Önemi Nedir ?

Beyaz eşyalar evlerde herkesin kullandığı ve oldukça ergonomik olan aletlerdir. Bu cihazlar olmadan ev işleri yapabilmek mümkün olmamaktadır. Bu makinelerin bakımları ciddi olduğu gibi tamirlerini yapacak olan hizmetler de oldukça önemlidir. Firmamız eşsiz yedek parça deposu ile de müşterilerini hiç bekletmeden ve mağduriyet yaşatmadan tamirat işlemlerini kısa zaman dilimlerinde sonlandırmaktadır.  Bu  hizmet ciddi bir iştir bu sebeple büyük sorumluluk ister işimizi bu bilinçle yapıyoruz ekiplerimizi alanında gerekli bilgi beceri ve donanıma sahip uluslar arası yeterlilik belgesine sahip çalışma arkadaşlarından oluşturuyoruz. Firmamız bulunduğunuz bölgede hizmetini bakım ve onarımını gerçekleştirdikten sonra da müşterisi ile de iletişim halindedir. Hijyen kurallarına da dikkat eden firmamız, sonrasında da memnun kalacağınız hizmeti sizlere sunmaktadır. Malatya Samsung Servisi

Neler Yapıyoruz ?

Firmamız en büyük  servislerinden biridir. Tüm Markaları ve Samsung en hızlı şekilde tamir eden beyaz eşya servisi, hızlı, kaliteli ve ucuz hizmet anlayışı ile hareket ederek bölgedeki diğer servisler içinde ön plana çıkmayı başarmıştır. Tüm Samsung marka Samsung servisi cihazların montajı, bakımı ve arızası aynı gün yapılır. Bulunduğunuz il ve ilçelerden web sitemizden Samsung servis için talep oluşturarak veya irtibat telefonlarımızı arayarak randevu yolu ile beyaz eşya servis kaydı oluşturabilirsiniz.

Müşterilerimiz ile bir aile olmayı başaran Malatya beyaz eşya tamircisi  firmamız tek seferlik sorun çözümü yerine, sorun ve arıza gibi durumlarda da firmamızı rahatlıkla arayabilir, ücretsiz destek alabilir ve beyaz eşya servisi çağırabilirsiniz. 

Malatya Samsung Servis, Malatya beyaz eşya tamircisi olarak tüm hizmetlerimizde, profesyonel, uygun, güvenilir, duyarlı ve sürekli kendini geliştiren müşterisinin her koşulda yanında olduğunu hissettiren bir beyaz eşya servisi anlayışı sunmaktayız. Yılların tecrübesi ile kesintiz garantili hizmetin adresi Malatya beyaz eşya tamircisi, Malatya Samsung Servisi

Bizi Arayın